4 Eylül 2013 Çarşamba

Kitaplıkta okunmayan kitap kalmayana dek... :)

Haziran ayında bir karar vermiştim, tüm yaz kitap almayıp kitaplığımdaki kitapları eritecektim! :) bu benim için zorlu bir karardı, kimi günler vazgeçer gibi olsam da yılmadım ve bütün yazımı kitaplığımdaki okumadığım kitapları bitirmeye adadım :) Tatile giderken götürdüğüm kitaplar bunlar; bavulumun her yerinden fışkırıyorlardı adeta :)



Ve hedefime ulaştım sayılır :) geriye içlerinden 2-3 kitap kaldı okunacak :) Tabi kitaplığımda hâlâ, beni okumuyor musun hilaaal :( diye gözümün içine bakan kitaplar var... Onlar da bittikten sonra kışın okuyacağım kitapların listesi elimde koşturucam Bakırköy'e :) Dün biraz bozdum ama kitap almama orucumu.


Kitapçıya gidince dayanamayıp bu ikisini aldım hemen. İkisi de tesadüf eseri Metis'ten. Nurdan Gürbilek'in kitaplarını yayınlamasıyla gönlümde ayrı bir yeri var Metis'in :) sosyoloji, kültür incelemeleri, dil ve edebiyat eleştirileri konularında Metis gibisi yok zaten :) Oruç Aruoba uzun zamandır ilgimi çeken bir yazardı, kitabın içine biraz göz atınca işte bu! Okumalıyım dedim. İlerleyen günlerde ayrıntılı yazacağım Aruoba'yla ilgili.


Siz hangi Oruç Aruoba kitaplarını okudunuz? 

3 yorum:

Mshn dedi ki...

Ben Oruç Aruoba'dan sadece Tümceler'i okudum şimdilik. Kronolojik gitmek gibi bir hedefim var, umarım gerçekleştirebilirim.

Fakat yukarıdaki kulede de gerçekten mükemmel kitaplar var. Çok imrendim şimdi. Fahrenheit 451'i özellikle merak ediyorum. Puslu Kıtalar Atlası, Satranç ve Çavdar Tarlasında Çocuklar'ı okudum ordakilerden sadece ve hepsi de birbirinden iyiydi.

Kitap seçimlerinizi çok beğendim kısacası. Vay canına... :)

Hayat Değiştiriciler dedi ki...

çok teşekkürler :)

Unknown dedi ki...

bende kitap almıyorum kitaplığımdakileri bitiriyorum en gzeli arada böle yapmak bence yoksa bu bir hastalık haline gelebiliyor