24 Nisan 2014 Perşembe

20. İstanbul Kırtasiye-Ofis Fuarı İzlenimlerim


"İzlenim"...hmm! Evet bu fuarda yapabildiğim tek şey izlemekti zaten! Kendimi kitap fuarına gidercesine bir alışveriş moduna sokmuştum büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Toptan almadıktan sonra ufacık bir silgi dahi alamıyorsunuz bu fuarda. Alışveriş yapılmadığını öğrendiğim anda bütün hevesim kırıldığı için fuarın büyük bir kısmını gezesim gelmedi. Çünkü adeta bir işkence oldu o rengarenk defterlerin, kalemlerin arasında olup satın alamamak. O üzüntüyle kendimi fotoğraf çekmeye verdim bende. Bu fuara gidecekseniz kendinizi hiçbir şey alamayacağınıza alıştırarak gidin ya da toptan ürün alacak bir kırtasiyeci değilseniz yanından bile geçmeyin derim.

Fuar 9-13 Nisan tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy'deki CNR Expo'da gerçekleşti. Hafta içi gittiğimiz için kimsecikler yoktu.










1 yorum:

Kedisever dedi ki...

Geçen sene gittiğimde aynı hayalkırıklığını ben de yaşamıştım :( ben de fuarın yarısınıı gezmemiştim bile. Çok güzel ürünler vardı halbuki en azından kenarda köşede müze usülü 2 stand açıp her markadan bazı ürünleri satabilirlerdi sanki...